Upoznajte nas​

TKO SMO MI


Mi smo hrvatski računovodstveni i knjigovodstveni servis usmjeren prema obrtnicima, srednjim, malim i mikro poduzećima.

Osim navedenih usluga, poduzetnicima asistiramo pri osnivanju tvrtke, u pronalasku poslovnih prostora, te pružamo administrativne usluge u vidu “posredničkog” obavljanja administrativnih aktivnosti umjesto samog poduzetnika (ishođenje PDV ID broja, EORI broj, ishodovanja različite pravne dokumentacije i sl.).

– Pružamo kvalitetne, ažurne i stručne knjigovodstveno-računovodstvene usluge
– obavještavamo vas i savjetujemo o relevantnim zakonskim propisima koji se tiču vašeg poslovanja
– možemo vam asistirati pri pronalasku poslovnog prostora, ishođenju PDV ID, EORI broja i obavljanju raznih administrativnih aktivnosti
– trudimo se biti vam na raspolaganju za sve nedoumice koje imate u poslovanju i u vezi s poslovanjem vašeg obrta ili tvrtke

Mogućnosti je puno, no zašto odabrati nas

Svaki puta kada je vaš fokus negdje drugdje umjesto na vašem poslovanju postoji rizik da nešto pođe po krivu. S nama dobivate partnera koji će svakodnevno pratiti vaše poslovanje i vama omogućiti da se fokusirate na ono što je bitno.

ONLINE KNJIGOVODSTVO

Ukoliko vam nismo usput ili se nalazite u drugom dijelu Hrvatske – nema problema. Pružamo uslugu e-knjigovodstva, što znači da nam dokumentaciju dostavljate u elektronskom obliku.

AŽURNOST

Jedno od temeljnih računovodstvenih načela je – ažurnost. Ažurnost u vođenju poslovnih događaja nužna je kako biste imali pravu sliku o poslovanju vaše tvrtke, te kako biste bili u mogućnosti donositi ispravne odluke.

SAVJETOVANJE​

Kroz vođenje vašeg poslovanja vrlo često ćete dolaziti u situacije u kojima će vam biti potrebna stručna pomoć ili savjet. Tu smo za vas.
Scroll to Top